Головна Новини Ferrari, Lamborghini, віскі та креветки з ікрою: нардепи дискутували про долю країни

Ferrari, Lamborghini, віскі та креветки з ікрою: нардепи дискутували про долю країни

депутати

депутатиВ п’ятницю в “Мистецькому Арсеналі” депутатський клуб “Парламент” влаштував 12-ий передноворічно-різдвяний прийом, повідомляє Gazeta.ua


Прийшов перший український Президент Леонід Кравчук, “НУНСівець” Юрій Павленко, радник Президента України Анатолій Кінах, президент футбольного клубу “Динамо” Ігор Суркіс.
Із вітчизняного “бомонду” завітали голова фонду “Обдаровані діти” Влада Прокаєва, співаки Володимир Ткаченко зі своєю продюсеркою Оленою Мозговою та Віктор Павлік.
Гостей на вечірці пригощають королівськими креветками із червоною ікрою, м’ясними канапе, шашликом із лосося та солодощами. Із випивки пропонували віскі, вина, лікер та соки. Спеціально для їх приходу виставили автівки “Bentley”, “Ferrari” та зелений “Lamborghini”. Біля останньої фотографується співак Віктор Павлік.
“Таких фото в мене ще немає”, – пояснює.
Окрім того, депутатам пропонують купити позолочений столовий сервіз та влаштовують показ розкішної колекції шуб.
“Я депутат п’ятьох скликань, тому в клубі із самого початку. Тут збираються люди, які дуже багато бачили за ці 20 років. Але найважливіше, що тут йде дискусія, яка не виражає політичної приналежності. Сьогодні я зрозумів, що не може збільшуватися дистанція між нами і світом. Хотілося б, щоб такі настрої, які є в депутатсьокму клубі перенеслися в політику, в парламент і в уряд. Коли всі розуміють, що є загальнонаціональні пріоритети, а все інше — поточна метушня”, – зазначає Анаталій Кінах.
Наприкінці прийому із Арсеналу виїжджає чорна “Bentley”.
“О, депутати розійшлися, то вже нема кому до машин приглядатися”, – каже чоловік в смокінгу.