Головна Новини Екс-голову Молодіжної адміністрації при Хоптяні викликають у міліцію

Екс-голову Молодіжної адміністрації при Хоптяні викликають у міліцію

22В Тернополі, схоже починається наступ на громадських активістів, які беруть активну участь в Євромайдані. Сьогодні голові ТГО «Файне місто» Рустаму Ергешову вручили повістку на допит «в якості свідка».

Тернопільська міліція відкрила кримінальне провадження щодо реалізації спільного проекту ще у 2012 році з благодійним фондом Богдана Гаврилишина.

«Сьогодні отримав повістку в міліцію на 17.00, написав заяву на прохання перенесення процесуальний дій на три дні, у звязку із пошуком правозахисту згідно п.2 ч.1 ст.66 КПК України. У відповідь почув від слідчого погрози що може бути якщо я не явлюсь і явне невдоволення))В пятницю іду в міліцію для участі у допиті свідка)» – повідомив Рустам Ергешов.

Нагадаємо, що керівник організації «Файне місто»Рустам Ергешов донедавна очолював молодіжну ОДА. Але коли розпочався Євромайдан – скликав позачергове зібрання та розпустив молодіжну адміністрацію, оскільки її учасники були не згідні з політикою Президента і його представника в Тернополі Валентина Хоптяна. Крім того, члени “Файного міста” активно підтримують роботу тернопільського Євромайдану та допомагають бажаючим поїхати до Києва.

1390535_572800629460676_763512158_n