Головна Новини Дорога до Львова буде. До 2022?

Дорога до Львова буде. До 2022?

дорога

дорогаПід час проведення у Львові наради з питання підготовки заявки для отримання права на проведення зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор 2022 року, Президент України Віктор Янукович наголосив на необхідності проведення у 2012 році ремонту і реконструкції низки автодоріг загального користування.

«Треба опрацювати це питання, підготувати відповідні проекти і включити їх до плану (дорожніх робіт) на 2012 рік», – наголосив Віктор Янукович.

За словами Президента, йдеться, зокрема, про під’їзд до Львова від автодоріг: М-06 Київ – Чоп, Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів, Н-02 Львів – Тернопіль, Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

«Президент поставив чіткі завдання, які, переконаний, будуть виконані», – зазначив голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, який також взяв участь у згаданій нараді.

Голова Тернопільської ОДА також повідомив, що перед нарадою в нього відбулася зустріч із Головою Державного агентства автомобільних доріг України Володимиром Демішканом, під час якої було обговорено ряд питань, що стосуються ремонту доріг та спорудження нових об’їзних шляхів навколо кількох населених пунктів Тернопільщини.