Головна Новини “Донецький” тернопільський податківець тепер має заступника жінку

“Донецький” тернопільський податківець тепер має заступника жінку

Вітрук

ВітрукНаказом  ДПС України №958-о від 27 квітня 2012 року першим заступником начальника Тернопільської об’єднаної ДПІ Тернопільської області ДПС призначено Гудиму Світлану Федорівну, повідомляє Номер один

Народилася Світлана Федорівна 22 травня 1971 року в м. Тернополі. У 1992 році закінчила Тернопільський інститут народного господарства за спеціальністю «Фінанси і кредит», здобувши кваліфікацію економіста.

Свою трудову діяльність розпочала в органах державної податкової служби цього ж року. За час служби пройшла усі професійні щаблі – від державного податкового інспектора до першого заступника начальника.

За тривалу і плідну працю Світлані Федорівні присвоєно спеціальне звання «Радник податкової служби IІ рангу», а також неодноразово нагороджена грамотами та відзначена подяками ДПА в Тернопільській області.

Відтак, сьогодні керівний склад Тернопільської об’єднаної ДПІ Тернопільської області ДПС це – начальник інспекції Петро Миколайович Якимчук, перший заступник начальника Світлана Федорівна Гудима та заступник начальника Євген Васильович Воробець.