Головна Новини Для абітурієнтів працює Всеукраїнський освітній портал “Академія” який розробили тернопільські студенти

Для абітурієнтів працює Всеукраїнський освітній портал “Академія” який розробили тернопільські студенти

tnpuВикладачі та студенти Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка (ТНПУ) розробили власний Всеукраїнський проект – освітній портал “Академія” (http://academia.in.ua), який об’єднує абітурієнтів з усіх куточків країни, дає їм можливість обговорити незрозумілі завдання, обмінятися досвідом та разом якісно і ґрунтовно підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання.

Керівник проекту “Академія”, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України ТНПУ ім. В.Гнатюка Володимир Брославський ознайомив учасників презентації зі стратегією роботи нового порталу, продемонстрував типи різнопланових завдань, які пропонують розробники проекту. “Академія” пропонує цікавий теоретичний матеріал, термінологічні словники, тестові завдання декількох рівнів складності та онлайн-ігри до всіх тем.

За рік існування цього навчального проекту вдалося сформувати команду, яка займається розробкою інтерактивних навчальних курсів та підтримкою їх у соціальних мережах. Окрім цього, за роботою учнів слідкує психолог, який у разі потреби надає консультації та поради.

Головне меню освітнього порталу “Академія” включає рубрику “Вища освіта”. Це дає змогу школярам ознайомитись з вищими навчальними закладами України: напрямками підготовки, факультетами та інше.

 За матеріалами: МОН України