Головна Новини Дитяче взуття українських виробників – ТОП-5 найкращих

Дитяче взуття українських виробників – ТОП-5 найкращих

Дитяча мода є самостійним напрямком. У ній є свої тенденції і особливості. До вибору взуття слід поставитися з максимальною відповідальністю. У ній малюк повинен відчувати себе затишно, комфортно і, звичайно, модно.

Дитяче взуття українських виробників – ТОП-5 найкращих брендів

Місце Лого Бренд, місто Особливість
1 Берегиня, Чернігів Дитяче взуття зі шкіри та текстилю
2 Constanta, Кривий Ріг Шкіряне взуття для підлітків
3 Waldi, Хмельницький Текстильне взуття
4 B&G, Одеса Зимове термо взуття, демісезоне взуття з натуральної та штучної шкіри
5 Віталія, Вишневе Дитяче взуття з матеріалу ЕВА

Як вибрати дитяче взуття

Щоб купити дійсно якісну і стильну річ, слід врахувати безліч чинників. У магазинах представлений широкий асортимент товарів, що ускладнює вибір покупця. Ви ніколи не помилитеся, якщо зверніть увагу на наступні параметри:

1. Матеріал – він повинен бути якісним і практичним. Кращим варіантом стане натуральна шкіра, вона довговічна і дозволяє ногам “дихати”. Якщо шукайте недорогі моделі, подивіться взуття з текстилю. Дитяче шкіряне взуття українського виробника – найкращій вибір.

2. Анатомічні якості – важливо, щоб стопа знаходилася в правильному положенні, тому віддавайте перевагу виробам, які мають супінатор.

3. Підошва – не слід купувати моделі з жорсткою підошвою, оскільки вона буде незручною в шкарпетці. Щоб дитина відчувала себе комфортно, замовляйте вироби з гнучким, але міцною основою з функцією амортизації.

4. Розмір – фахівці рекомендують не купувати взуття точно за розміром, оскільки нога росте дуже швидко. Для літнього взуття актуальне запас в 1 см, для зимової – в 1,5 см.

Модні тенденції – не найголовніший, але важливий параметр, адже діти теж люблять виглядати красиво. Для нового сезону характерні агресивні вироби в стилі мілітарі, моделі бохо для створення модних образів, аутфіт, що підкреслює повсякденне напрямок casual.

Серед виробників взуття для молодшого покоління сформувалися певні лідери, що займають топові позиції на ринку. Всі вони працюють давно, мають хороші відгуки з боку фахівців і покупців, тому потрапили в наш список. Варто віддавати перевагу тільки перевіреним брендам, оскільки так ви зведете ризики до мінімуму.

Рейтинг кращих, складений з урахуванням характеристик взуття, її категорії, ціни, асортименту, зручності, якості продукції і звичайно думок батьків, допоможе вам в будь-який час.

1. Чернігівська взуттєва фабрика “Берегиня”. В асортименті бренду присутні вироби як для хлопчика, так і для дівчинки. При цьому є взуття для всіх сезонів, але основним напрямком є ​​виготовлення комфортних спортивних моделей. Особливо популярні туфлі та черевики, що мають жорсткий задник. Більшість виробів випускаються в класичному дизайні, що дуже подобається дітям. У виробництві застосовується натуральна шкіра, текстильна тканина і інші матеріали.

2. Constanta shoes, Кривий Ріг. Вітчизняна компанія пропонує досить широкий вибір взуття для підлітків. В якості основного матеріалу виступає натуральна шкіра, що підтверджується відповідними сертифікатами. Бренд відомий з 1991 року.

3. Waldi. Виробник текстильного взуття зі шкіряною устілкою з Хмельницького.

4. B&G місто Одеса. Взуття виробляється в Кітаї. Популярні зимові термо чоботи

5. Vitaliya-VOF, виробництво розташоване в місті Вишневе, Київської області. В асортименті взуття з пенки ЕВА (EVA) та текстилю.