Головна Новини Депутата з Тернопільщини взяли під цілодобовий арешт

Депутата з Тернопільщини взяли під цілодобовий арешт

На Тернопільщині посадовця, якого військова прокуратура затримала під час одержання 2 тис грн неправомірної вигоди, рішенням суду взято під цілодобовий домашній арешт.

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області обрав запобіжний захід у вигляді взяття під цілодобовий домашній арешт строком на 60 днів посадовцю, який вимагав та одержав «хабар» в розмірі 2000 грн за сприяння у позачерговому оформленні та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Зазначимо, 19.02.2016 військова прокуратура Тернопільського гарнізону спільно з оперативними співробітниками УправлінняСБУ в Тернопільській області в рамках контролю за вчиненням злочину задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди працівником одного з районних секторів Управління державної міграційної служби України в Тернопільській області.

Грошові кошти виявлено і вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події. Корупціонера затримано у порядку ст. 208 КПК України і йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).