Головна Новини Чижмар був на місці аварії, але причетність спростовує

Чижмар був на місці аварії, але причетність спростовує

Затор на дорозі біля РАЦСу виник приблизно об одинадцятій 16 серпня через те, що чорний Renault Koleos в’їхав у білий Volkswagen Caddy із весільного кортежу. Протягом півгодини рух був ускладнений.

– Я чув удар, коли підійшов ближче побачив аварію, – розповідає свідок Ігор Парадівський. – Їхав весільний кортеж, в останній машині сиділа жінка за кермом. Вона загальмувала і в її машину врізався чорний джип. Люди вийшли і почали щось вирішувати, а за ними утворилось скупчення машин.

Наш кореспондент робив фото з події,- пише 20 хвилин,  з чорної машини вийшли люди і почали відбирати в нього фотоапарат. Вони змушували журналіста віддати карту пам’яті і погрожували, що вдарять. Пропонували навіть купити цю картку. Через це ми змушені були викликати міліцію. Тільки після цього і після того, як підійшов ще один кореспондент, пасок фотоапарата відпустили. До слова, один із присутніх на місці аварії — смуглявий худий чоловік років п’ятдесяти — радив із тими людьми не зв’язуватись, бо вони дуже впливові особи.

До слова, свідки аварії бачили біля Volkswagen Caddy колишнього губернатора Юрія Чижмаря і подумали, що в аварію потрапив саме він. Чоловік спростував це ствердження.

– У той час, коли трапилась аварія у Центрі, я якраз проходив поруч і побачив знайомого, який був за кермом Caddy, – каже пан Чижмарь. – Я підійшов запитати, чи не потрібна допомога. До самої аварії я жодного відношення не маю.