Головна Новини Чиновники Надала “бідують” та будують нові вілли

Чиновники Надала “бідують” та будують нові вілли

cf24ee82f87908865bc683b9ea44a628_MЖурналісти «Тернополян» з висоти пташиного польоту зняли щойно збудовані вілли у мікрорайоні Пронятин, які належать начальнику управління юридичного забезпечення Тернопільської міської ради Олександру Печілю (на початку відео будівля жовтого кольору) та інженер-геодезисту комунального підприємства «Земельно-кадастрове бюро» Іван Кушнірику (на початку відео будівля бордового кольору).

Дві вілли виросли за неповних три роки. Розташовані по сусідству у мікрорайоні Пронятин, по вулиці Проектній біля церкви. Площа кожного будинку щонайменше 200 кв. м.

Звичайно, у Тернопільській міській раді хабарів не беруть та неправомірної вигоди не отримують. Але як розповіли сусіди чиновників будівництво тривало «стахановськими» темпами. Грошей на будову ніхто не шкодував.

Найголовніше, що Кушнірик Іван Ігорович -інженер-геодезист комунального підприємства «Земельно-кадастрове бюро», у час будови не тільки не стягувався з останнього, але і встиг обновити свій автопарк. З салону «Тойота» він виїхав на новій білесенькій «Камрі», вартість якого на сьогодні сягає майже 30 тисяч доларів США (наш фотограф за). А дружина 32-річного пана Івана, також 32-річна інженер-геодезист комунального підприємства «Земельно-кадастрове бюро» Ірина Богданівна розжилась на новеньке «Фольксваген-Поло». Вартість цього транспортного засобу сягає майже 20 тисяч доларів.IMG_4534

Як пан Печіль тільки збудував «коробку» і ще не живе у своїй новобудові, то сім’я інженерів-геодезистів Кушніриків вже обжила свій новий будинок. Схильний до повноти Іван Ігорович ледь не щовечора катається на велосипеді по вулиці Проектній.

До слова начальник управління юрзабезпечення Олександр Печіль за минулий рік заробив трохи більше 83 тисяч гривень, а члени його сім’ї трохи більше 14 тисяч.

Заробітна плата геодезистів в КП «Земельно-кадастрове бюро» починається з 4 тисяч гривень.

До слова, будівництво власного будинку площею близько 200 кв. м. обходиться щонайменше в один мільйон гривень. Внутрішні роботи витягують з щасливого власника таку ж суму.

Якщо порахувати, то пану Печілю на таке задоволення не витрачаючи більше ні на що, як мінімум 20 рочків!