Головна Новини Чим ганьбить чоловіка який заглядає у чарку Надія Хоптян

Чим ганьбить чоловіка який заглядає у чарку Надія Хоптян

Екс-голова Тернопільської обласної організації Партії регіонів Орест Муц вважає, що на цьогорічних парламентських виборах ПР набере в області не більше 4-5%.

Цю цифру він обґрунтовує відсутністю в обласному таборі регіоналів лідерів, які б могли підвищити рейтинг партії.

– У них немає авангарду. Дружина голови облдержадміністрації, яка очолює Гусятинську районну раду і районну організацію Партії регіонів, балотується як самовисуванка. Натомість від партії висунула звичайнісінького радника. Цим вона ганьбить Хоптяна, якому я передав керівництво обласною організацією партії, – переконаний Орест Муц.

На його думку, дискредитує партію і сам голова області, оскільки не позиціонує себе як регіонал. Про такі дії подружжя Хоптянів Орест Муц обіцяє повідомити керівництву Партії регіонів.

– Я коли очолював в області партію, ніколи ні від кого не ховався. А Хоптян ніде не вказує про причетність до Партії регіонів – ні в своїх інтерв’ю, ні на біг-бордах. Він що, соромиться партії? Чи ця п’янь вже пропила партквиток? Я буду говорити про це з головою партії Миколою Азаровим, – каже нардеп.

Слід зазначити, що сам Муц тепер запевняє, що не є і ніколи не був членом Партії регіонів, а обласну організацію ПР очолював виключно як найманий менеджер.

Зараз він балотується по Північному округу Тернопільської області як позапартійний голова громадської організації «Представництво Тернопільщини».

При цьому Орест Муц залишається членом фракції Партії регіонів у Верховній раді України.

Дмитро Ткачук,  ДОБА