Головна Новини Чортків стане пішохідним містом?

Чортків стане пішохідним містом?

З поінформованих джерел Чортківським новинам стало відомо  в з’язку з ситуацією, що склалася в м.Чорткові з станом дорожнього покриття, що потягнуло різке збільшення аварійності та “неможливості” забезпечити безпеку дорожнього руху відповідальними за це організаціями через фінансові трудності, постало питання про заборону дорожнього руху містом певним категоріям учасників дорожнього руху.

Здавалася що дане рішення в наш час технічного прогресу абсурдне. Однак тим хто змушений був їздити останнім часом містом, в тому числі цетральними вулицями з нами погодиться. Ми вже не говоримо про вул.Бандери. Однак і інша цетральна вулиця Незалежності, якою практично всі чиновники добираються до роботи, в жахливому стані. А це “серйозний” знак, що в місті “колапс дорожньої служби”

Таксист, що сьогодні підвозив мене на роботу, розказав, що вулиці не посипаються вже декілька днів, по причині відсутності суміші для посипання, яку, з його ж слів, “розпродали” бажаючим посипати приватні території. Така ж ситуація з ПММ.

ДАІ – на яку по закону покладена відповідальність за створення безпечних умов руху практично “самовідсторонилась” від процесу контролю.

Категорії учасників руху, яким заборонять переміщатись містом нам не відомі, хоча знаючі люди говорять, що якраз рішається питання чи “включати” службу таксі в цей перелік. Однак більшість чортківчан знають хто “курує” таксі, тому напевне їм дозволять їздити, можливо навіть замість громадсько транспорту.

Так, що скоро Чортків перетвориться на пішохідне місто!