Головна Новини Через п’янку прокурор Теребовлянського району позбудеться роботи і 6 тисяч гривень

Через п’янку прокурор Теребовлянського району позбудеться роботи і 6 тисяч гривень

prokyror_0013_новый-размер04 квітня, автомайданівці разом з працівниками ДАІ в Тернополі біля ресторану “Пролісок” на автомобілі “Тайота” Camri впіймали п’яного прокурора Теребовлянського району Вадима Миронова.
Не зважаючи, що прокурор був всильному неадекватні, погодився пройти експертизу в обласному психоневрологічному диспансері.

“Я сразу остановился, не требовал отмазатся, –  Я признаю все по протоколу. Я признаю все правонарушения. Я остановился – это все видели … Я все подписываю … Я не Филипп Киркоров. Я сознательна людина … Я не пытался скрится … Я не хочу делать из этого цирк … Я признаю факт, что я находился в нетрезвом состоянии за рулем … Я не собираюсь скрывать этот факт” – намагався вести діалог з активістами Прокурор.

По дорозі, прокурор Миронов зрозумів, що це питання треба «зам’яти».  Проте, не вийшло. На повідомлення автомайданівців з’їхались журналісти, а в 22 годині 30 хвилин до наркодиспансеру завітав головний ДАІшник області Митрифайло.

Навіть п’яний прокурор загдав про Закони та заперечив своє бажання проходити експертизу, визнавши, що п’яний.
Відпустили прокурора додому завдяки сину, який приїхав до медичного закладу. Хлопець знайшов в іномарці батька, довіреність на водіння авто, продемонстрував права. Підстав затримувати прокурора даїшники з автомайданівцями вже не мали.
Прокурору “світить ” штраф від 3 до 6 тисяч гривень та звільнення з роботи. Як повідомили сайту Реально в прес-службі Прократури Тернопільської області, новопризначений прокурор Юрій Гулкевич надіслав подання на ім‘я виконувача обов‘язків Генерального прокурора України Олега Махніцького про звільнення прокурора Теребовлянського району Вадима Миронова з займаної посади та органів прокуратури.
Перевіркою з‘ясовано, що 4 квітня близько 21 години по вул.Микулинецькій у м.Тернополі інспектори ДАІ зупинили автомобіль «Тойота кемрі», за кермом якого у стані алкогольного сп‘яніння перебував прокурор Теребовлянського району. Стосовно Вадима Миронова складений протокол про адміністративне правопорушення.
Прокурор області принципово відреагував на факт неправомірної поведінки прокурора району. 5 квітня 2014 року відповідне подання про звільнення Вадима Миронова за вчинення проступку, який порочить його як працівника прокуратури та є несумісним з подальшим перебуванням його в органах прокуратури, скероване на ім‘я виконувача обов‘язків Генерального прокурора.