Головна Новини Cтартує новий туристично-екскурсійний проект «Вихідні у Тернополі»

Cтартує новий туристично-екскурсійний проект «Вихідні у Тернополі»

Сьогодні, 14 квітня, стартує новий туристично-екскурсійний проект «Вихідні у Тернополі», презентований комунальним підприємством «Туристично-інформаційний центр м. Тернополя». Головною метою проекту є розвиток індустрії гостинності в місті та популяризація Тернопільщини як туристично привабливого регіону. Щосуботи для мешканців та гостей міста будуть організовані збірні виїзні екскурсії на територію області, а кожної неділі бажаючі матимуть можливість детальніше ознайомитися з невідомими та загадковими сторінками історії Тернополя.

Зі слів директора КП «Туристично-інформаційний центр м. Тернополя» Тараса Ковальчука, цей проект допоможе городянам краще пізнати своє місто, а туристам – дослідити нові цікаві місця, пам`ятки архітектури, культури та природи. Програма екскурсій у вихідні дні щотижня буде змінюватися та включатиме оглядові прогулянки замковими підземеллями, сакральними пам’ятками та іншими визначними місцями краю.

Бажаючим провести «Вихідні у Тернополі» потрібно попередньо зареєструватися за номер телефону +38(098) 052-07-20 або завітати до ТІЦу за адресою вул. Грушевського, 2.