Головна Новини Cтан Ігора Вардинця не дозволяє проводити слідчі дії?

Cтан Ігора Вардинця не дозволяє проводити слідчі дії?

vardunecГоловний лікар Тернопільської районної лікарні Ігор Вардинець, який нині знаходиться на лікуванні в відділенні інтенсивної терапії другої міської лікарні.  Його підозрюють у взятті хабара 200 тисяч гривень та він потребує невідкладного оперативного втручання за кордоном, стверджує лікуючий лікар та родичі.

Племінник Ігора Вардинця Степан Білян, стверджує, що  «Третій інфаркт стався 30 березня, а 17 числа стався рецидив, коли працівники міліції викручували руки в палаті і шарпали дружину»

 «Коли звернувся цього разу, каже  Ярослав Скрипець, – було виявлено багатосудинне ураження. Його прооперували. Операція тривала понад 4,5 год. Зважаючи на його стан, йому було показано проведення аортокоронарного шунтування».

За словами лікаря Я. Скрипинця в понеділок була скликана комісія лікарів, яка встановила, що стан Ігора Вардинця не дозволяє проводити слідчі дії, і відповідний документ з медичними висновком, надано правоохоронцям.

Однак, колеги, і родичі наполягають на тому, що головний лікар районної лікарні має право на життя, і цей шанс на сьогодні впирається в якісь незрозумілі перешкоди, людині фактично не дають можливості реалізувати право на вільне обрання медичного закладу в якому вона хоче лікуватися. Головний меседж який хотіли донести доповідачі до ЗМІ, це можливість Ігору Вардинцю прооперуватися,  а тоді по всій строгості закону і процесуальних тонкощів постати перед правосуддям.

Отець Анатолій Зінкевич, який є духівником Українського козацтва, задав одне але дуже глибоке питання, «Хто буде відповідати і як, якщо Ігора Вардинця вчасно не проооперують, і внаслідок цього обірветься його життя?» Однак, на це питання знайти відповідь поки що не вдається.

Нагадаємо, що один мільйон тридцять чотири тисячі гривень застави – саме на такій сумі наполягає суд Тернопільщини. Сплативши її, підозрюваний у неправомірній вигоді головний лікар Тернопільської районної лікарні, зможе виїхати за кордон на лікування.

За інформацією 20 хвилин, Ігор Вардинець розпочав голодування.