Головна Новини Бізнес і журналістика – партнери?

Бізнес і журналістика – партнери?

Як журналістика може вплинути на вирішення конкретних економічних проблем і чи впливає взагалі? Чи існує проблема рівності прав жінок і чоловіків у бізнесі,  і як на це дивляться самі підприємці? Чому ми більше говоримо про ціни на ЖКГ і транспорт, але практично не говоримо про створення нових робочих місць?

На ці та інші запитання спробують відповісти учасники третього раунду он-лайн дебатів  «Медіа-ПАЗЛ-шоу»,  присвяченого темі “Бізнес про журналістику”.

Учасники:

Оксана БАЧИНСЬКА – відома українська дизайнерка, виробник ексклюзивного одягу під брендом «Оксана Бачинська exclusive»;

Петро ЛАНДЯК –  керівник ТОВ «Торговий дім «Універсальний»;

Тарас ПАСТУХ – генеральний директор  ТОВ «Торговий дім «Опілля».

Експерти:

Ігор БЕНЦАЛ – медіа-експерт, телеведучий;

Олена ДЕЙНЕКА – кандидат економічних наук, директор освітніх програм Інформаційно-комунікаційного центру з підтримки підприємництва;

Андрій ГАЗИЛИШИН – член регіональної ради підприємців  при облдержадміністрації.

Модератор:

Ярослав ЧОРНОЗУБ  – координатор Тернопільської експертної групи.

 

Пряма трансляція дебатів відбудеться у четвер, 28 березня 2013 року о 17:00  на сайтах наших партнерів: provse.te.ua/  like.te.ua,0352.com.ua. www.gazeta-misto.te.ua www.elektorat.te.ua

Нагадаємо – це вже третя передача з циклу он-лайн дебатів в рамках реалізації проекту “Дослідження морально-етичних  норм та гендерних питань у сучасних регіональних медіа“.  Дебати організовано Тернопільською обласною Асоціацією Жінок за підтримки Тернопільської експертної групи, маркетингової агенції “Прості рішення”, тернопільських медіа. Попередні програми  можна переглянути за посиланнями:“Журналісти про журналістику”  та “Політики про журналістику”

 Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі facebook для отримання оперативної інформації про розвиток проекту, ставте запитання, коментуйте!