Головна Новини Батьків діти яких “відтягуються” в нічних клубах попередили

Батьків діти яких “відтягуються” в нічних клубах попередили

клуб

клубСпівробітники міліції у минулі вихідні провели оперативно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Тернопільського району. Правоохоронці попереджували крадіжки, пограбування та інші злочини. Захід викликаний тим, що у приміських селах за останні місяці побільшало злочинів у громадських місцях, а також на вулицях.
О пів на першу ночі рейдова бригада у барі-магазині села Баворів виявила групу молоді, серед яких були й неповнолітні, які вживали спиртне поблизу розважального закладу. Правоохоронці вжили заходів до порушників громадського порядку, доправивши молодих людей у райвідділ. Міліціонери одразу повідомили батьків неповнолітніх, що їхні діти після опівночі перебували у розважальному закладі, що заборонено рішенням органів місцевого самоврядування.
Родичів запросили для бесіди у Тернопільський райвідділ міліції. На дорослих правоохоронці склали адміністративні протоколи за статтею 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Деякі батьки висловили вдячність правоохоронцям за проведену профілактичну роботу з їхніми вихованцями.
Окрім цього за статтею 178 Адміністративного кодексу будуть оштрафовані інші молоді люди, які розпивали спиртне у заборонених законом місцях. Відповідати доведеться й за появу у нетверезому стані.