Головна Новини Банка меду від доньки за тисячу сімсот гривень

Банка меду від доньки за тисячу сімсот гривень

 Гостей у своєму помешканні 83-річний тернополянин не чекав. Але у двері постукали. Коли дідусь відчинив, на порозі стояла молода жінка і, усміхаючись, запевнила, що приїхала з Італії та привезла старенькому гостинець від доньки – банку меду. Пенсіонер зрадів такому шанобливому ставленню та увазі й впустив гостю до хати.
Далі були розмови ні про що, а перед відходом молодиця попросила позичити їй трохи грошей, мовляв, не турбуйтеся, сьогодні ввечері донька вам зателефонує, все пояснить , а згодом пришле борг. Пенсіонер, нічого не підозрюючи, вийняв зі сховку тисячу вісімсот гривень, простягнув їх доньчиній «подрузі» і запевнив, що це останні його збереження. Якою ж «милосердною» виявилася гостя, коли повернула старенькому сотню, аби тому було за що хліба купити. З поклінними подяками гостя пішла з квартири.
    Дідусь довго чекав дзвінка з далекої Італії. Та донька не давалася чути, і грошей, позичених її «коліжанці» не повертала. Чому? Це довелося пояснювати немічному пенсіонерові уже співробітникам міліції.