Головна Новини Азаров звітує про поремонтовані дороги, а депутати від ПР гнуть на дорогах...

Азаров звітує про поремонтовані дороги, а депутати від ПР гнуть на дорогах колеса (фото)

У Азарова кажуть що поремонтували основні дороги Тернопільщини. А тим часом депутат від Партії регіонів Костянтин Баранов у своєму профілі Фейсбук опублікував фото колеса від машини яке просто погнулося як бляшане після поїздки з Тернополя до Львова. 

Урядовці, заявили, що відремонтували майже всі основні дороги в державі. В їх числі М12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград, М19 Ковель-Чернівці, Н02 Львів-Тернопіль, які проходять територією нашої області. Станом на 4 березня було ліквідовано ями на 97% основних доріг загального користування державного значення. Про це прем’єру Миколі Азарову доповіло керівництво Укравтодору, повідомляє прес-служба уряду. Відзначається також, що завершено аварійний ремонт після зимової негоди на 8 дорогах державного значення. Залишилося відремонтувати 85 кілометрів основних доріг.

Нагадаємо, що в результаті несприятливих погодних умов цієї зими було значно пошкоджено дорожнє покриття. В цілому на початок проведення ремонтних робіт (12 лютого 2013 р.) ями були на 2631 км доріг державного значення.   Наразі вже повністю відремонтовано дороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, Херсон – Джанкой – Феодосія – Керч, Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, Київ – Знам’янка, Красноперекопськ – Сімферополь, Запоріжжя – Донецьк, Ульянівка – Миколаїв, Сімферополь – Феодосія, пише LB.ua