Головна Новини У Тернополі посеред вулиці помирала жінка

У Тернополі посеред вулиці помирала жінка

У Тернополі більш ніж добу посеред вулиці лежала жінка яка не могла встати, лише міняла позу. Врешті вона посеред вулиці і померла… Поліція не забрала її, швидка теж…. Всі намагання людей їй допомогти були марними.

“На Бродівській вже 1,5 доби просто на асфальті лежить жінка. Постарша. Та, яких називають « бомж». Не раз її бачила в районі 6- го магазину, мала змогу – купувала їжу . Не тільки я. Сьогодні викликала поліцію та швидку. Жінка була трохи в нетверезому стані, кричала, щоб її залишили в спокої . Залишили. Лежить далі. Поряд дві собаки. Накрила курткою та одіялом. Затягти в під’їзд сама не можу, вона не хоче, чинить супротив . Не встає, тільки міняє позу. Поліція пояснила, що наразі закладів для таких громадян не існує” пише Ірина Раткевич.

За інформацією Ірини Раткевич, ця жінка там і померла, а тіло забрали.

Користувач Володимир Клочанюк впізнав в жінці Це пані Люда! Вона жила з двома псами у закинутому будинку, у Галицькому провулку. Там збудували тепер висотку. Тож вона спала на зупинках. Але збирала на смітниках їжу для своїх собачок. Вона їх годувала а вони її зігрівали своїм теплом зимою щоби не замерзла…..