Головна Новини 95 бушлатів бійцям АТО від зірок Тернопілля

95 бушлатів бійцям АТО від зірок Тернопілля

11012221_10206067136945990_2017989080_nНещодавно заступник директора Палацу культури «Березіль» Петро Дець передав волонтерам «Самооборони Тернопільщини» бушлати, які були виготовлені за кошти, виручені під час концертів «Зірки Тернопілля воїнам АТО». Загалом майстрині пошили 95 бушлатів, які так необхідні на фронті нашим воякам. На пошиття бушлатів витрачено 61750 гривень.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року в Палаці культури «Березіль» в рамках вищезгаданої акції відбулися концерти гурту «Світозари» та відомих музичних колективів краю («Фіра», «Los Colorados», а також за участі команди КВК «V.I.P» і фіналіста «Х-фактора» Аркадія Войтюка). Під час першого заходу було виручено за квитки 36068 гривень і до скриньки тернополяни пожертвували 3172 гривні. Під час іншого – 26030 гривень. Благодійних внесків було зібрано у сумі 1983 гривні. Відтак це дало змогу замовити пошиття 95 бушлатів.

«Це добра ініціатива проводити такі заходи і підтримувати наших вояків. Завдяки артистам і організаторам концерту ми змогли одягти тих, хто насамперед потребував теплого одягу. Допомога прийшла дуже вчасно», – прокоментувала письменниця і волонтер Лілія Мусіхіна.

Організатори заходів вдячні всім, хто придбав квитки на ці концерти і пожертував кошти на благородну справу. Зокрема управлінню житлово-комунального господарства, профспілці працівників освіти і науки Тернополя, Головному управлінню пенсійного фонду України в Тернополі, управлінню транспорту, комунікацій і зв’язку, Тернопільській районній державній адміністрації, відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення, управлінню соціальної політики, ПАТ «Тернопільміськгаз», Профтехосвіті, колективу пивоварні «Опілля», Тернопільському молокозаводу, «Ощадбанку», банку «Аваль», Центру творчості дітей і юнацтва, а також Роману Навроцькому та Андрію Строєвусу.

Оргкомітет висловлює подяку Олександру Пеньківському, який допомагав в організації концертів і харчуванні музикантів, а також постійному партнеру музичному центру «Бастер».

Пошиті бушлати передані бійцям 44-ї бригади, яка вийшла з-під Вуглегірська, 128-ї бригади, декілька штук передано нацгвардійцям, а також 24-їй і 408-ій бригаді, добровольчому батальйону «ОУН»та іншим, хто потребував теплого одягу.