Головна Новини 80% ліжкомісць для хворих на COVID-19 у Тернополі забезпечать кисневою подачею

80% ліжкомісць для хворих на COVID-19 у Тернополі забезпечать кисневою подачею

У лікарнях Тернополя для хворих на COVID-19 розгорнули 310 ліжкомісць. 80% з них забезпечать кисневою подачею. Про це повідомив у програмі “Сьогодні. Головне” начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення ТМР Василь Даньчак.

“Зараз ведуться роботи з підведення кисневих точок у міській лікарні №2. Там вже підведено 19 кисневих точок. До середини грудня планується ще додатково провести 40 кисневих точок. У лікарні швидкої допомоги на сьогоднішній день функціонує 38 кисневих точок, а також в закладі є 27 кисневих концентраторів, планується ще поставка 22 кисневих концентраторів. У міській комунальній лікарні №3 на сьогоднішній день вже є підведено 82 кисневі точки. Ті ліжка, які передбачені для хворих на COVID-19, будуть забезпечені на 80% подачею кисню”, – розповів Даньчак.80% ліжкомісць для хворих на COVID-19 у Тернополі забезпечать кисневою подачеюСуспільне Тернопіль

80% ліжкомісць для хворих на COVID-19 у Тернополі забезпечать кисневою подачею

Третя міська лікарня стала госпіталем для хворих на коронавірус. У закладі діє 125 ліжкомісць, усі підготовлені для пацієнтів, інфікованих COVID-19.

Джерело: Суспільне