Головна Новини +71 робітник дорожньої галузі Тернопільщини – перші результати «Великого будівництва»

+71 робітник дорожньої галузі Тернопільщини – перші результати «Великого будівництва»

У квітні, у розпал карантину та скорочень на підприємствах, дорожня галузь почала забезпечувати роботою жителів Тернопільської області. Усе завдяки ініціативі Президента України «Велике будівництво». Так, на Тернопільщині цьогоріч Укравтодор планує відремонтувати понад дві сотні кілометрів магістралей. Аби реалізувати цей Амбітний план вчасно, підрядні організації почали наймати більше робітників.

На Тернопільщині нині проводять поточний ремонт двох автошляхів: Р-43/М-19/-Ланівці-Н-02 у місті Ланівці та М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече у населених пунктах Горинка, Вишнівець та Старий Вишнівець. Підрядна організація Техно-Буд-Центр, котра виграла тендери на оновлення обох об’єктів, створила під час карантину 71 робоче місце.

 

https://www.robota.ukravtodor.gov.ua/ – сайт, де можна відшукати вакансії у дорожній галузі у своєму регіоні. Актуальні пропозиції роботи у Тернопільській області можна знайти, клікнувши на цей лінк: https://rabota.ua/ua/jobsearch/vacancy_list?keyWords=%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80&regionId=20