Головна Новини 68% тернополян задоволені міським головою

68% тернополян задоволені міським головою

Соціологічна група «Рейтинг» провела третє муніципальне опитування рейтингів міст України. Серед 24-ох обласних центрів України Тернопіль ділить третє місто разом із м. Рівне.

    

За останній рік тернополяни відзначили покращення вуличного освітлення, якості дворів та прибудинкових територій, доріг та тротуарів, місць для паркування, роботи закладів торгівлі та ринків, дитячих садків, спортивних та культурних закладів, екології та роботу поліції.

За рівнем задоволення тернополян діяльністю міського голови очільник Тернополя Сергій Надал отримав в Україні третє місце із результатом 68%. Щодо роботи міської ради, то її оцінили на 51%, що дозволило посісти друге місце у рейтингу. Позитивні оцінки влади за напрямками управління були відзначені з питань покращення іміджу міста та громадської безпеки, повідомляє прес-служба міської ради.

Тернополяни горді за своє місто, адже, на їх думку, Тернопіль приваблює туристів, має добрі побутові умови для життя та береже культуру і традиції. За індексом задоволеності можливостями міста, Тернопіль займає 4 позицію серед міст України (до уваги бралися оцінки можливості реалізовувати духовні потреби, пересуватися містом, проводити дозвілля, отримувати якісну освіту, тощо.). Також тернополяни зазначили, що відчувають себе у безпеці, ідучи додому після настання темряви. І це один з найвищих показників по усій Україні, який уже стабільний впродовж трьох років.

До слова, 80-90% тернополян підтримують інтеграцію з Європейським Союзом.