Головна Новини 31-річний садист з Кременця побив пасинка, а потім підняв над головою...

31-річний садист з Кременця побив пасинка, а потім підняв над головою і кинув з розмаху на землю

Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та домашнє насильство інкримінують правоохоронці тридцятиоднорічному жителю Кременця. 

Домашній тиран, на вихованні якого перебуває троє малолітніх дітей, у листопаді кулаками виховував свого чотирирічного пасинка. Дитину з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом ноги, множинними саднами обличчя, шиї, обох ніг та рук госпіталізували до лікарні.

Спочатку він бив малолітнього руками,а потім підняв над головою і кинув з розмаху на землю. У ході розслідування стало відомо, що домашній кривдник не вперше вчиняє протиправне щодо сина дружини.

Наприкінці жовтня, після нападів вітчима, хлопчик в трусиках, футболці та гумових капцях втік до сусідки, розповів про побої та боявся повертатися додому.

Неодноразово малюк просив рідну тітку забрати його до себе. Рік тому дитина перебувала на лікуванні у медзакладі. Туди хлопчик потрапив з саднами обличчя та тіла, вибитим зубчиком, з гематоми спини, живота, сідниць. У скоєному вітчим зізнався, а от яке покарання він нестиме за свою жорстокість та тиранію, визначить суд.