Головна Новини 27 тернопільських журналістів написали офіційне звернення до мера

27 тернопільських журналістів написали офіційне звернення до мера

Днями журналісти та редактори деяких тернопільських ЗМІ написали офіційне звернення до міського голови Тернополя Сергія Надала, у якому вимагали прийняти міри, щоб деякі особи, які представляються представниками міського голови і начебто відповідають за інформаційну політику міської ради на «засмічували» Інтернет  простір однотипними матеріалами, у яких паплюжать тих чи інших людей.

«Заявляємо: віртуальні профілі, які створюють у соцмережах певні особи, та примітивна інформаційна атака, спрямовані на те, щоб ввести в оману тернополян і заплутати у реальних процесах, які відбуваються в місті, та відвернути увагу від важливих аспектів життєдіяльності міста», – йдеться у зверненні.

Журналісти вимагають мера «переглянути свою підпільну інформаційну політику», котра, начебто, спрямована на паплюження «доброго імені осіб, які незгідні з його методами управління».

Це звернення підписали 27 журналістів, серед яких: власкори  київських газет, кореспонденти деяких газет та сайтів. Правда, не підписались у зверненні журналісти газет-старожилів Тернопільщини «Вільного життя» , «Свободи» та «Нової Тернопільської» і ніяк не відреагував жоден із тернопільських телеканалів.