Головна Новини 27-річний тернополянин обікрав будівництво і поцупив велосипед з сходової клітки

27-річний тернополянин обікрав будівництво і поцупив велосипед з сходової клітки

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції місцевому жителю. Як вдалося встановити правоохоронцям, крадій причетний до двох злочинів в обласному центрі.
До працівників поліції звернувся тернополянин, котрий повідомив, що в його будинку побував злодій.  Зловмисник зумів залізти через дах до  новозбудованого котеджу, в якому ще триває ремонт. Звідти викрав робочі інструменти на суму у понад 10 тисяч гривень.
У ході розшукових заходів поліцейські довели причетність 27-річного жителя обласного центру до скоєння крадіжки. В минулому молодик вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів і відбував покарання, але на шлях виправлення так і не став.
У ході слідчих дій поліцейські довели причетність підозрюваного до ще однієї крадіжки. Злодій зумів викрасти велосипед зі сходової клітки багатоповерхівки у Тернополі.
Інструменти крадій вже встиг розпродати, велосипед ж, після завершення усіх слідчий дій, правоохоронці повернуть власнику.
За фактом крадіжок відкрито кримінальні провадження згідно частини 1 та частини 3 статті 185 ККУ. Правоохоронці перевіряють причетність молодика до скоєння інших аналогічних злочинів. Слідчі дії тривають.