Головна Новини 25 тисяч гривень викрав невідомий в офісі Самооборони

25 тисяч гривень викрав невідомий в офісі Самооборони

грошіМайже 25 тисяч гривень викрав з приміщення Заліщицької громадської організації «Самооборона» раніше судимий 56-річний житель райцентру. Правоохоронцям вдалося впродовж доби встановити особу злодія та повернути частину коштів потерпілим.

Як розповів начальник Заліщицького райвідділу міліції Сергій Семенків, повідомлення про крадіжку надійшло до правоохоронців близько восьмої години ранку від голови громадської організації «Самооборона». На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Міліціонери встановили, що невідомий вночі, зламавши замок на вхідних дверях, проник до офісу громадської організації та викрав з сейфу майже 25 тисяч гривень. Кошти були зібрані на потреби бійців АТО.

Для розкриття резонансного злочину задіяли майже весь особовий склад райвідділу. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу злодія. Причетним до крадіжки виявився 56-річний місцевий житель. Він неодноразово судимий за майнові злочини, востаннє звільнився з місць позбавлення волі минулого року.

Підозрюваний зізнався у крадіжці. Частину грошей правоохоронці вилучили у нього, куди подів решту – встановлюють.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному інкримінують частину 3 статті 185 ККУ – крадіжка. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.