Головна Новини 24 роки після вбивства: на Тернопільщині судитимуть племінника який випустив 12 куль...

24 роки після вбивства: на Тернопільщині судитимуть племінника який випустив 12 куль у дядька

Скеровано до суду справу про вбивство підприємця та його дружини, скоєне у 1997 році поблизу м. Тернополя

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно тернополянина, обвинуваченого в умисному вбивстві двох осіб у 1997 році у с. Підгороднє Тернопільського району (ч. 2 п. 1 ст. 115 КК України).

За версією слідства, громадянин К., перебуваючи у родинних зв’язках із підприємцем, у вересні 1997 року дізнався, що його дядько поїхав у м. Київ з метою отримання валютного кредиту для відкриття молокозаводу. Уточнивши у водія час повернення родича зі столиці, обвинувачений узяв із собою пістолет та уночі 21 вересня 1997 року зайшов до будинку потерпілих з наміром убивства. Маючи навички у стрільбі, обвинувачений 12 разів вистрелив у господаря, його дружину й собаку, зібрав гільзи та покинув приміщення, не знайшовши там грошей.

Потерпілі від отриманих ран померли на місці події.Хоча минуло більше 24 років з часу жахливого вбивства, завдяки наполегливості слідчих поліції та прокурорів вдалося розкрити злочин та зібрати беззаперечні докази причетності обвинуваченого до його скоєння.

Слідство завершено.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури