Головна Новини Петро Гоч взявся за відновлювальну енергетику

Петро Гоч взявся за відновлювальну енергетику

Гоч Петро

Гоч ПетроНе встиг голова Тернопільської обланої адміністрації отримати причухана від Президента, за неефективне використання енергоносіїв, як його заступник Перо Гоч, почав активно працювати в цьому напрямку.

«Влада області зацікавлена у реалізації проектів з впровадження енергоефективних технологій», – про це заявив сьогодні, під час зустрічі із президентом іспанської компанії «Солартія» Сімоне Ніжарадзе заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гоч.
Він привітав бажання представників компанії вивчити перспективи розвитку альтернативних і відновлювальних джерел енергії на теренах області.
«Сьогодні взято орієнтир на запровадження проектів у сфері альтернативної та відновлювальної енергетики. Це перспективний напрямок, за яким – майбутнє», – вважає П.Гоч.
Під час зустрічі відбулася презентація технологій підприємства «Солартія», яке займається створенням так званих «сонячних парків», здатних генерувати енергію за рахунок сонячного випромінювання.
Іспанська сторона має намір вивчити особливості тернопільського регіону на предмет придатності для реалізації тут власних проектів в галузі енергетики.
Заступник голови облдержадміністрації запевнив менеджмент компанії «Солартія» в тому, що керівництво краю надаватиме необхідну підтримку в реалізації всіх добрих починань та побажав успішного й приємного перебування на Тернопіллі.