Головна Новини 15-річний тернопільський художник встановлюватиме арт-рекорд

15-річний тернопільський художник встановлюватиме арт-рекорд

Усього за 7200 секунд, а то й менше, береться 22 серпня написати картину в стилі авангард 15-літній тернопільський художник Павло Шачко.

Писатиме із 15.00 по 17.00 в Українському домі “Пермога” на полотні акрилом. Площа картини 100Х100. Творитиме з натхненням і любов’ю, адже присвячує живописну роботу Дню Незалежності України!

Юний митець, вихованець Тернопільської художньої школи ім. Михайла Бойчука, претендує на встановлення арт-рекорду “Картина в стилі авангард, написана за найкоротший час в історії Тернополя”.

Представники “Книги рекордів Тернополя” уважно спостерігатимуть за роботою художника, за плечима якого, незважаючи на вік, чимало вагомих досягнень.

Зокрема, у 2014-му – дипломант іменної премії народного художника України, лауреата премії ім. Тараса Шевченка Івана Марчука, лауреат першої премії у номінації “найтворчіша дитина” Всеукраїнської дитячої премїі “Диво-дитина 2015”, Дитина року-2015. Перша персональна виставка художника у Тернополі відбулась у 2014-му, йому тоді було всього 12 років. Нині Павло мешкає у Гаях Шевченківських.