Головна Новини Ювілейний сезон стартує у Тернопільському драмтеатрі комедією “46 моментів щастя”

Ювілейний сезон стартує у Тернопільському драмтеатрі комедією “46 моментів щастя”

“46 моментів щастя” драматурга Анатолія Крима – це страшно смішна комедія, якою відкриють сезон у Тернопільському академічному драматичному театрі ім. Тараса Шевченка. Звісно за умови, що Тернопіль перебуватиме не у «червоній» зоні карантину.

Режисер-постановник вистави “46 моментів щастя” Олег Мосійчук каже, у цю п’єсу, здається закладений такий побутовий ґрунт. За сценарієм, в одному дворику живуть люди, не залежно від того, яка в них національність, але є ті вічні цінності, які ми не зберігаємо, Т1

У непростих карантинних умовах доводиться відзначати колективу театру 90-й ювілейний сезон. Звісно, більшість урочистостей відмінили, і великого святкування не буде.

У театрі, кажуть, розуміють і страхи тернополян, адже час непростий і епідемія досі тримає людей в напрузі. Але, оскільки квитки на виставу розлетілися у момент, бачать, що люди скучили за театром.

Директор Тернопільського академічного обласного драматичного театру ім. Тараса Шевченка Борис Репка заначив, що квитки продають у встановленому порядку, з дотриманням дистанції, а при вході, додає, гостям вимірюватимуть температуру.

Тернопільських театралів просять із розумінням поставитися до карантинних обмежень і 11 жовтня обов’язково прийти на прем’єрну цього сезону виставу – “46 моментів щастя”.