Головна Новини 13 автобусів не виїхали на рейс із Тернополя через снігопад

13 автобусів не виїхали на рейс із Тернополя через снігопад

13 автобусів сьогодні не виїхали на рейс із Тернопільської автостанції №2 через снігопад. Про це повідомив начальник цієї станції Олег Швайкевич.

Це автобуси, які мали їхати до Ланівців, Збаража, Теребовлі, Підволочиська та деяких сіл. За словами Олега Швайкевича, на сьогодні заплановано 210 рейсів. Начальник автостанції каже, повідомлень від водіїв про те, що вони не можуть доїхати до кінця маршруту – не надходило, повідомляє Суспільне

З Тернопільської автостанції №1 сьогодні автобуси відправилися на усі заплановані рейси. Про це розповіла начальниця відділу пасажирських перевезень “Тернопільавтотрансу” Ганна Юрковська. За її словами, водії про утруднений проїзд на дорогах не повідомляли.

Рейсовий автобус з пасажирами сьогодні потрапив у сніговий замет в селі Ценів Козівського району. Його відбуксирували рятувальники. Про це повідомила речниця пожежно-рятувальної служби області Ірина Крупа. За її словами, це сталося опів на дев’яту. Інших повідомлень про автомобілі, які не можуть вибратися із заметів – до рятувальників поки що не надходило, каже Ірина Крупа.