Головна Новини 12-річна дівчинка з Тернопільщини – лауреат понад п’ятдесяти всеукраїнських і міжнародних конкурсів

12-річна дівчинка з Тернопільщини – лауреат понад п’ятдесяти всеукраїнських і міжнародних конкурсів

А ще Наталя Любінська – володарка трьох гран-прі на міжнародних конкурсах, має понад 70 дипломів за 1,2,3 місця.

Юна талановита дівчинка, якій 27 лютого виповнюється лише 12 років, своїм творчим талантом уже підкорила не лише Україну, а й Польщу, Болгарію, Грецію, Італію, Англію, пише Свобода

Днями вона повернулася з чергового творчого турне. Про це наша розмова з Наталею та її мамою –  Надією Любінською, директором Таурівського будинку культури та вчителем музики Таурівської ЗОШ І-ІІ ст., що у Козлівській об’єднаній територіальній громаді.

Пані Надія каже, що її діти – син і дочка – то її гордість. У їх виховання вона вкладає усю душу та серце, а вони віддають їй за материнську любов сторицею. Дочка Наталочка співає з 5 років. Навчається у Козівській державній гімназії ім. В.Герети та у Козівській державній школі мистецтв на трьох відділах: вокалу, бандури та фортепіано.

Вона відмінниця, займається також гімнастикою, малюванням і східними танцями. Пише вірші, пісні і музику.

Син Максим – 9-класник Таурівської ЗОШ І-ІІ ст. На відміну від творчої Наталі, захоплюється комп’ютерами, відвідує школу програмування у Тернополі, а ще йому до вподоби футбол, волейбол.

22 лютого у Вінниці Наталя взяла участь у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі “Я-зірка” .

Цього разу талановита дівчинка була учасницею відразу у чотирьох  номінаціях: автор-виконавець, естрадний вокал, бандура та фортепіано. І додому знову повернулася з творчими перемогами.

Зокрема, отримала такі нагороди: за авторську пісню стала лауреатом першої премії, за естрадний вокал – лауреатом другої премії, за інструментальний жанр (бандура) – лауреатом другої премії, за інструментальний жанр (фортепіано) – лауреатом першої премії.

Наталя Любінська вийшла й у фінал конкурсу «Найталановитіша дитина України», в якому попередньо взяли участь понад 1000 дітей з різних куточків держави. Переможців було відзначено у 10 номінаціях. Наталя у двох номінаціях увійшла в десятку найкращих.

Дівчинка та її мама безмежно вдячні організаторам цього та інших конкурсів, а також вчителям за їх титанічну працю, яку вони вкладають у розвиток талановитих дітей, зокрема Надії Григорівні Слободі та Маріанні Йосипівні Ваценко. А також спонсорам, які допомагають матеріально під час поїздок за кордон, – народному депутатові Верховної Ради минулого скликання Тарасові Юрику, аграріям Петру Пеляку, Василю Кривко, Юрію Малюті, голові «Самооборони Козівщини» Романові Мицу.

А ще Наталя і її мама дякують Всевишньому за цей дар Божий і хочуть, щоб він у перспективі радував людей, дарував їм гарний настрій та приємно зачіпав найтонші струни людських сердець.