Головна Новини 100 чиновників Тернопільської ОДА проходять люстрацію

100 чиновників Тернопільської ОДА проходять люстрацію

lustacia2Понад 100 державних службовців Тернопільської облдержадміністрації проходять перевірку, передбачену законом України “Про очищення влади”.

На виконання Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених ч. 3 та ч. 4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563 до органів перевірки на даний час надіслано запити щодо 51 особи – заступників голови ОДА та керівників структурних підроздлілів, а також  54 новопризначені посадовці та працівники апарату обласної державної адміністрації.

Про це повідомив тимчасово виконувач обов`язки керівника апарату Тернопільської облдержадміністрації  Віктор Шумада.

“Уся інформація про результати перевірки, а також копії заяв і декларацій про доходи (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом) працівників апарату обласної державної адміністрації оприлюднюються на офіційному веб-порталі у розділі “Очищення влади”, – констатував Віктор Шумада. – Найближчим часом на перевірку будуть направлені матеріали щодо усіх працівників структурних підрозділів облдержадміністрації”.