Головна Новини Інших підозрюваних у вбивстві Ірини Мукоїди крім Василя Гнатюка у поліції немає

Інших підозрюваних у вбивстві Ірини Мукоїди крім Василя Гнатюка у поліції немає

Розслідування щодо вбивства у кінці травня дівчини у Вишнівці перебуває на завершальному етапі. Про це під час прес-конференції 25 жовтня повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.
«Ми маємо практично всі експертизи, буквально за день-два мають надійти результати останніх декількох експертиз, які проводилися нашим судово-медичним бюро, – розповів Олександр Богомол. – Проведена також експертиза щодо психічного здоров’я підозрюваного. За її висновками він був здоровий на момент скоєння злочину і здоровий зараз, він усвідомлював що робить. Інших осіб, які б могли вичинити цей злочин або могли бути причетними до нього, нами не встановлено».
На судових засіданнях у цій справі мати підозрюваного неодноразово заявляла, що її обох синів під час допитів у поліції били. Начальник відомства прокоментував це так:
«Стосовно заяв матері про побиття її синів, то прокуратурою порушене кримінальне провадження і проводиться розслідування, вони дадуть своє заключення, – сказав Олександр Богомол. – Хочу нагадати, що після затримання підозрюваного у вчинені вбивства, було проведено його медичне освідчення судово-медичним експертом, який описав, які тілесні ушкодження є на його тілі. Підозрюваний мав тілесні ушкодження, але вони були завдані йому раніше, ще до затримання, і по цьому факту є висновки судово-медичної експертизи. Я не маю жодної інформації про те, що його хтось бив у поліції, не маю жодного підтвердження в ході проведення службових розслідувань. По тій інформації що я маю, а я практично похвилинно маю інформацію, що відбувалося, як відбувалося, хто що говорить, я прослухав всі записи, які були оприлюднені, не оприлюднені, спілкувався практично зі всіма поліцейськими. Я особисто переконаний, що ніхто пальцем підозрюваного не зачіпав».