Головна Новини Інформація для водіїв: де на Тернопільщині сьогодні ремонтують дороги

Інформація для водіїв: де на Тернопільщині сьогодні ремонтують дороги

03.08.2017року Управління регіонального розвитку ,інфраструктури та дорожнього господарства Тернопільської облдержадміністрації : Дорожники Тернопільщини виконують поточний середній та дрібний ремонти, ліквідацію ямковості, нанесення горизонтальної розмітки та земляні роботи.
Ін’єкційно-струменевим методом ремонтують автошляхи Галич-Сатанів, Бережани – Підгайці – Монастириська та Ігровиця – Дубівці – Смиківці. За день, на цих дорогах, заплановано ліквідувати близько 700 м2 ямковості.
Поточний ремонт триває на автодорозі Гримайлів-Яблунів, сьогодні тут виконують влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону. На автошляхах Порохова-Космирин та Тернопіль-Хоростків через Козівку виконуються роботи з укладання асфальтобетону. На трасі М-19 неподалік села Колодне нині проводиться регенерація покриття, а поблизу населеного пункту Горинка на цій же дорозі триває фрезерування дорожнього покриття. Роботи з поточного дрібного ремонту тривають на під’їзді до села Іванівка Теребовлянського району та на дорозі Підгайці – Мужилів.
На обході Тернополя триває ліквідація просадок та пучин.
Також на дорозі Львів-Тернопіль шляховики розпочали демонтаж прикромочних лотків.