Головна Новини Інтернати Тернопільщини найгірше фінансують

Інтернати Тернопільщини найгірше фінансують

Мельнице-Подільський та Петриківський обласні комунальні дитячі будинки-інтернати, які знаходяться на території Тернопільської області, посіли у загальноукраїнському рейтингу фінансування відповідно 39 та 40 місце з 46 закладів.

Йдеться про дитячі будинки-інтернати у яких перебувають переважно діти-сироти з розумовою або фізичною неповносправністю.

В той же час, за показниками фінансування перше місце здобув Чернігівський дитячий будинок-інтернат Запорізької обласної ради, на останньому – 46 місці – дитячий інтернат у місті Коломия Івано-Франківської області.

БО «Українська благодійницька мережа» склала рейтинг фінансування дитячих будинків-інтернатів системи Мінсоцполітики з усієї України. Загалом розраховувались дані 46 інтернатів.

Фінансові показники та дані про чисельність вихованців взяті з офіційних документів, отриманих від соціальних дитбудинків та/або структурних підрозділів у сфері соціальної політики обласних та Київської міської державних адміністрацій.

Загальний рейтинг будинків-інтернатів системи Мінсоцполітики можете переглянути тут: http://ubm.org.ua/reytyng.html

Детальніше про Мельнице-Подільський дитячий будинок-інтернат читайте тут: http://ubm.org.ua/syrotyntsi/melnice-podilskiy-dityachiy-budinok-internat/szyttya_zaklady.html

Детальніше про Петриківський дитячий будинок-інтернат читайте тут: http://ubm.org.ua/syrotyntsi/petrikivskiy-dityachiy-budinok-internat/szyttya_zaklady.html