Головна Новини Ігор Гуда: «Шанувати і підтримувати наших захисників – обов’язок кожного українця»

Ігор Гуда: «Шанувати і підтримувати наших захисників – обов’язок кожного українця»

Українці відзначають День Збройних сил України — професійне свято всіх українських військовослужбовців. Цей День приурочений до дати прийняття Закону України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято – День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України. Нині свято набуло нового значення, адже у цей день ми вшановуємо усіх військовослужбовців, які бережуть мир і спокій нашої країни.

Шанувати і підтримувати наших захисників — обов’язок кожного українця, вважає економічний експерт, директор компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда. Нині наша армія — сильніша і досконаліша. Обставини змусили адаптовуватись, збройні сили, які були в поганому стані, надолужили згаяний час. Зараз чимало коштів вкладається в обороноздатність, а в країні з’явилось чимало військових з бойовим досвідом.

— Українці з давніх давен були готові на все задля оборони, миру і спокою нашої країни. Усі вони віддавали найцінніше і не боялися ризикувати, щоб їхні нащадки жили у вільній країні, яку ми маємо зараз. Так складалась доля України, що вона ставала ласим шматком для багатьох загарбників. Нічого не змінилось і сьогодні. Але завдяки нашим дідам-прадідам та сучасним героям ми зберегли нашу країну, — каже Ігор Гуда.

Ігор Гуда особисто знайомий із захисниками країни, адже бував на Сході тоді, коли працівники будівельної компанії «Креатор-Буд» будували фортифікаційні споруди для укриття наших військових. Як розповідали будівельники згодом, військові ще кілька місяців після того телефонували та дякували.

— Ми повинні жити з усвідомленням того, що маємо вільну країну тільки завдяки нашим захисникам. Героїзм сучасних воїнів АТО повинен знаходити відгук і у наших діях. Хтось повертається до мирного життя, хтось досі перебуває в зоні АТО, але всі захисники потребують нашої підтримки: доброго слова, подяки, допомоги з роботою, медичним обслуговуванням та багато іншого. І соціально-відповідальні підприємці повинні пам’ятати про це в першу чергу, — вважає Ігор Гуда.

Символом вдячності є також і площа Героїв Євромайдану, її будували працівники компанії «Креатор-Буд», які були на Сході.

— Нині хочеться привітати усіх військовослужбовців, усіх мужніх героїв, які бережуть наш спокій. Ваша робота — неоціненна. Дякуємо вам! Сили вам, здоров’я, добробуту та Божого Благословення!