Головна Новини Ігор Гуда: “Українці ніколи не були агресорами – лише боронили свою Батьківщину”

Ігор Гуда: “Українці ніколи не були агресорами – лише боронили свою Батьківщину”

Пам’ятати ветеранів Другої світової війни та допомагати сучасним героям вважає за необхідне керівник будівельної компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда. Люди, які віддали все заради України, повинні повернутись якнайшвидше до спокійного життя, вважає він. Герої, які поклали голови заради України, каже Ігор Гуда, завжди мають бути в наших серцях та нашій пам’яті.

Саме тому директор  “Креатор-Буду” вважав за необхідне сприяти в забазпеченні АТОвців житлом, допомогти їхнім дітям з ліками, провести реконструкцію площі Героїв Євромайдану в Тернополі та взяти участь у побудуві фортифікаційних споруд на передовій…

Вшановуючи пам’ять жертв Другої світової, та вшановуючи ветеранів, Ігор Гуда зазначає:

“Відзначаючи День пам’ятіта примирення, День Перемоги над нацизмом, українці знову перебувають у стані боротьби. У яких би арміях не перебували наші воїни, і які би випробування не лягали на їхні плечі, вони завжди обороняли свій дім та рідну Батьківщину. Можна довго дискутувати про значення України у Другій світовій війні, але ми розуміємо, що без України перемога над нацизмом була би нереальною.

Україна завжди була і залишатиметься сильною, не зважаючи на те все, що випало на нелегку долю нашого народу. Ми ніколи не боролись проти когось, ми завжди боронили Україну, захищаючи своїх дітей, матерів, дружин і батьків. У Другій світовій війні – чужій війні, де Україна стала розмінною монетою, загинули мільйони укаїнців, горе торкнулось майже кожної сім’ї. Пам’ятаючи все це, понад усе українці прагнуть миру. І як не парадоксально, нас знову втягнули у війну. Наша земля знову стає кісткою в горлі, нас намагаються підкорити, знищити, відібрати те, що по праву належить нам віками. Але нікому не вдасться здолати сильний український народ, бо правда на нашій стороні.

Вшановуючи пам’ять полеглих ветеранів, та віддаючи шану тим, хто залишився серед живих, мусимо пам’ятати і сучасних героїв, які сьогодні обороняють нас з вами. У скорботні травневі дні ми схиляємо голови і згадуємо всіх жертв війни, тих, хто загинув за Україну тоді, тих, хто віддав життя у наші дні.  Наш святий обов’язок зробити все, аби ці люди, які віддали найцінніше, мали зараз спокійне і мирне життя, соціальне забезпечення, житло, і, головне, нашу з вами шану, вдячність і повагу”.