Головна Новини Ігор Гуда: На Чемпіонаті світу з водно-моторного спорту нас зібрала любов до...

Ігор Гуда: На Чемпіонаті світу з водно-моторного спорту нас зібрала любов до спорту і до Тернополя

Директор будівельної компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда разом з міським головою Тернополя Сергієм Надалом вручив кубки та нагороди спортсменам, що взяли участь в Чемпіонаті світу та Європи з водно-моторних видів спорту. Нагадаємо, компанія «Креатор-Буд» стала генеральним партнером святкових заходів, що відбувались у Тернополі до Дня Міста та Дня Незалежності.

Чемпіонат проходив 27-28 серпня на Тернопільському ставі. Учасниками були понад три десятки спортсменів із 12 країн світу. Вперше Чемпіонат світу з водно-моторного спорту відбувався у Тернополі ще в 1987 році. І з 2011 році ця традиція у місті відновилась.

Відтак цьогоріч чемпіоном світу в класі F 500 став литовець Глєбасу Собчукасу, чемпіоном Європи в класі F 125 – поляк Генрик Синорацкі, у класі F 250 переміг представник Німеччини Массімо Россі.IMG_5762

Як зазначив директор будівельної компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда, вручати нагороди спортсменам було особливо приємно, адже він сам підтримує здоровий спосіб життя.

— Нас тут поєднала любов до спорту і любов до Тернополя. Мову спорту розуміють у всіх країнах, люди різних національностей, і Чемпіонат світу та Європи з водно-моторних видів спорту це ще раз довів. Я гордий тим, що змагання такого рівня відбуваються у Тернополі, — сказав Ігор Гуда.

Він також з приємністю каже, що спортсмени відзначали і хороший рівень організації змагань, і красу Тернопільського ставу.

— Гості з інших країн відзначають, що Тернопіль — красиве європейське місто з привітними людьми, належним благоустроєм і неперевершеною родзинкою — ставом. Я сподіваюсь, що спортсмени водно-моторники приїдуть до нас і наступного року, — говорить Ігор Гуда.

Нагадаємо, що директор компанії «Креатор-Буд» завжди підтримував розвиток спорту і здоровий спосіб життя, тому постійно допомагає спортивним школам, підтримує молодих футболістів. Ігор Гуда й сам професійно займався футболом, але пішов з великого спорту через травму. Втім, це не заважає йому грати у команді “Ветеран – Креатор-Буд» на професійному рівні та підтримувати молодих спортсменів.