Головна Новини Ігор Гуда: “Креатор-буд” будує житлові комплекси в Києві і Львові

Ігор Гуда: “Креатор-буд” будує житлові комплекси в Києві і Львові

Тернопільська будівельна компанія «Креатор-Буд» виходить на нові ринки у великих українських містах, вчасно здає в експлуатацію європейське житло в Тернополі, та є одним з найбільших платників податків у рідному місті. Минулого тижня вдосвіта в помешканні керівника компанії Ігоря Гуди провели обшуки, налякавши сонних дітей та дружину, та це не вплинуло на робочий процес компанії жодним чином. Ігор Гуда заявив, що “Креатор-Буд” вже багато років чесно та прозоро веде бізнес і він готовий підтверджувати це стільки разів, скільки буде потрібно.

Втім, найкращим підтвердженням є бездоганна репутація компанії «Креатор-Буд», яка зарекомендувала себе в Тернополі, а згодом отримала довіру в інших містах. Так, компанія зараз зводить цілий мікрорайон у Львові, частина житла вже здана в експлуатацію.

— У наших найближчих планах нові будівельні проекти у Львові та вихід на київський ринок, — розповідає гендиректор «Креатор-Буду” Ігор Гуда. — Зараз ми завершуємо підготовчі роботи на двох будівельних майданчиках у Києві. Для нас це дуже важливо, адже столичний ринок динамічно розвивається і там є серйозні перспективи для розвитку.

Водночас «Креатор-Буд» продовжує втілювати нові стандарти будівництва житла у Тернополі. Компанія є лідером на місцевому ринку та локомотивом галузі, завдяки чому депресивна Тернопільщина утримує передові позиції за темпами введеного в експлуатацію житла.

Зараз «Креатор-Буд» розпочав будівництво у Північному мікрорайоні. Компанія стала переможцем відкритого інвестиційного конкурсу. Там має постати сучасний Варшавський квартал, який повинен стати модерним обличчям Тернополя. Окрім житлового комплексу, зведуть торгівельно-культурний центр, мультиплекс-кінотеатри, спортивні та дитячі майданчики, нову школу, сучасний паркінг. Інвестор також взяв на себе зобов’язання забезпечити тролейбусне сполучення нового мікрорайону з центром міста та розвиток інженерно-транспортної інфраструктури. Напередодні будівництва керівництво «Креатор-Буду”, розуміючи важливість забезпечення учасників АТО житлом, пішло на безпрецедентний крок — 12 оборонців України отримали ключі від квартир в нових будинках компанії. Відбір претендентів на отримання житла здійснювався відкрито і прозоро авторитетними громадськими та волонтерськими організаціями міста та області.

Цікаво, що інформація про результати інвестиційних конкурсів по цьому об’єкту з незрозумілих причин зацікавила оперативну групу Нацполіції, яка 17 березня проводила оперативні дії в приміщеннях міськради, комунальних підприємств та чомусь в помешканнях місцевих підприємців. Маючи можливість безперешкодно отримати інформацію з відкритих джерел та шляхом запитів, реформовані правоохоронці застосували стару “міліцейську” методику. Один з двадцяти хаотичних обшуків того дня відбувся в квартирі директора «Креатор-Буду” Ігоря Гуди, який того дня перебував на ділових переговорах у Києві.

“Стражі правопорядку” свої дії розпочали о 7 годині ранку, чим налякали сонних малолітніх дітей і дружину. Крім рейваху та нервів, слідчі дії жодних результатів не дали. Такі методи роботи поліціянтів викликали обурення тернополян, які дізналися про подію з Facebook-сторінки Ігоря Гуди.

— Я дякую усім за підтримку, — каже директор “Креатор-буду”. Мені немає що таїти. Свій бізнес вів і веду прозоро. Всі документи з бізнес-діяльності знаходяться в офісі фірми і ми їх ні від кого не ховаємо та завжди надаємо усім структурам. На жаль, ми поки живемо в країні, де ніхто не застрахований від подібного свавілля. Ми продовжуємо розвивати усі свої проекти та розпочинаємо нові.

До речі, за події 17 березня з боку правоохоронців перед родиною підприємця ніхто поки що не вибачився. Це дуже відрізняє Україну від західного світу, де держава не тільки вимагає відповідальності, а й має сміливість та відвагу визнавати свої помилки.