Головна Новини Ігор Гуда: Для мене велика честь підтримати змагання “Ігри героїв” 

Ігор Гуда: Для мене велика честь підтримати змагання “Ігри героїв” 

Вперше в Тернополі провели змагання з кросфіту серед людей з інвалідністю «Ігри Героїв». В Тернопіль приїхали 15 спортсменів з різних міст України. Змагання започаткували два роки тому, аби допомогти адаптуватись людям, що отримали травми в зоні АТО. Згодом участь почали брати й цивільні люди з інвалідністю. У Тернополі «Ігри героїв» ініціювали спортсмени, які брали участь в змаганнях, що проходили в інших містах. Долучились ветерани АТО, місцеві підприємці, громадські організації.

Генеральним партнером змагань стала будівельна компанія «Креатор-Буд», що працює під керівництвом підприємця та мецената Ігоря Гуди. Він неодноразово підтримував різноманітні спортивні заходи, що проводяться в місті, допомагав спортивним школам, з його ініціативи встановлювались у місті спортивні майданчики. Підприємець каже, що не міг бути осторонь, адже «Ігри героїв» — це більше, ніж просто змагання.

«Ці хлопці демонструють величезну силу волі. Незламність їхнього духу — приклад для нас усіх. Це приклад волі до життя, коли людина опинившись в таких складних обставинах, не здається. Навіть більше: стає прикладом для нас всіх. Для мене велика честь підтримати ці змагання», – зазначив Ігор Гуда.

Учасники зізнаються, завдяки «Іграм Героїв» змогли знайти мотивацію і самоорганізуватись.

«З’являється мета в житті, є до чого прагнути. Крім того, надихаються такі самі люди як ти, працюють над покращенням своїх результатів», – коментує учасник змагань Святослав Олійник

Співорганізатором змагань став ветеран третього полку спеціального призначення Володимир Розумяк. Каже, що після участі у бойових діях потребує адаптації і тіло, і душа воїнів. «Ігри Героїв» — це середовище однодумців, де бійці можуть швидше адаптуватись.

«Війна залишає відбиток на кожному, але найважче тим, хто отримав фізичні травми. Люди, які беруть участь в змаганнях, двічі герої. Вони вчинили мужньо коли пішли обороняти країну — це раз, а нині вони продовжують вже в інший спосіб служити своїй країні, мотивуючи всіх до занять спортом. «Ігри героїв» є великою перемогою сили духу», – зазначив ветеран.

Організатори змагань зізнаються, що хоч переможців у різних номінаціях визначили, але насправді переможці – це всі, хто бере участь у подібних заходах.