Головна Новини Євген Савельєв розповів про останній день внука, викладача ТНЕУ Євгена Куриляка

Євген Савельєв розповів про останній день внука, викладача ТНЕУ Євгена Куриляка

Минулого тижня Тернопіль сколихнула шокуюча новина – помер молодий викладач Тернопільського національного економічного університету. Несподівано, увісні.  Досі у це непоправне горе не можуть повірити ні рідні, ні друзі чоловіка.

Ось що написав про внука у ФБ його дідусь, теж викладач ТНЕУ:

“Висловлюю сердечну подяку від себе і моєї сім’ї всім, хто розділив наше горе, висловив співчуття у зв’язку із передчасною смертю мого онука Євгенія Юрійовича Куриляка (7.08.1988 – 22.02.2019). Усім нашим родичам, його друзям і колегам дякую за пам’ять про Євгенія і дякую за те, що ви були у нього і залишаєтесь у нас. Женя був дивовижною людиною і лишився таким до останньої миті свого життя. Він понад усе цінував родину і дружбу. Успіхам близьких і друзів радів більше, ніж своїм, хоча і сам був успішним.

Тепер, коли Женя вже належить вічності, у нашій пам’яті він залишається багатогранною і неповторною особистістю. В останній день свого життя Женя придбав ноутбук MacBookPro15 і щиро тішився, коли увечері привіз його з Нової пошти. Навіть у Viber написав нам: «Забрав комп’ютер. Ніби в космос полетів». Таким він був – обов’язковим і пунктуальним в усьому. І це лише одна з багатьох моральних, вольових, емоційних та інтелектуальних особливостей Євгенія, за які його любили і цінували всі. Для нас він лишається поруч, ми продовжуємо спілкуватися з ним, радитися й радити, написав у ФБ Євген Савельєв.