Головна Новини Ярослав Денчик з Лановець подає в суд на отця Олексія Філюка через...

Ярослав Денчик з Лановець подає в суд на отця Олексія Філюка через COVID-19

Скандальна історія із вчителем з Лановець Ярославом Денчиком, який подолав COVID-19, не лише продовжується, але й набирає нових оборотів. Нагадаємо, чоловік перехворів на  COVID-19 і розповів про те, що подолавши хворобу отримав проблеми із легенями.  У всьому звинуватив лікаря, який, на його думку, не надав коректного лікування.

Лікар Роман Манько розповів, що пацієнт, який скаржився, що відзначив свій день народження у лікраняній палаті з коронавірусом, не зовсім чесний у своїй розповіді, зокрема зауважив, що пацієнт заразився коронавірусом ймовірно на ювілеї дружини. Після цього пан Ярослав вже не припиняє писати, додаючи фарб у історію. Чому саме подає до суду на місцевого священика Олексія Філюка – достеменно не відомо, але із коментарів стає зрозуміло, що справа у ситуації із захворюванням ланівчанина. Крім того дописувачі у соцмережах пригадують панові Денчикові, що той ще у квітні писав у соцмережах про те, що коронавірус у Ланівці може привести лише отець Філюк. Що цікаво, пацієнт, який буквально днями вирвався з тенет коронавірусу став ініціатором “розборок” на всі фронти: “Ярослав Денчик Тепер вже з трьома приходиться боротися в судах: з
Філюком Олексієм Петровичем за розголошення медичної таємниці;
з Маньком Романом Григоровича за неналежне виконання професійних обов’язків і доведення хворого до критичного стану здоров’я;
з Мазуром Петром – за публікацію замовної статті, у якій перекручені факти перебігу лікування мого, які відтворюють брехливу точку зору Манька РГ, стаття, видрукувана в останньому номері газети ,”Голос Лановеччини” На жаль, редактор голосу пані Гамера не спромоглася з’ясувати мою точку зору про перебіг трагічних для мене подій, хоч я її таку можливість пропонував неодноразово ще раніше. Вбачаю в діях її теж ознаки колективної змови і професійної непорядності…, ” – пише він. 

Дописувачі розбилися на два табори – хтось на стороні пана Денчика, який доволі скандальновідомий у містечку, а хтось підтримує лікаря Романа Манька. Оскільки скандал виведений в публічну площину – продовжуємо слідкувати з розвитком подій.

Anastasiya Bashuk Не раз писала, але знову повторюсь: не гоже священнику розпалювати вогнище розбрату. Тут просто найшла « коса на камінь», і пан Ярослав захищає себе і сім‘ю від нападок святого отця, який, в свою чергу, вважає себе жертвою .
Дивують коментарі тих , хто дозволяє собі непристойні і грубі слова . Дайте почитати своїм діткам, от буде для них виховний момент!”