Головна Новини Як тернопільські депутати честь і гідність міської ради захищали, але втратили свою

Як тернопільські депутати честь і гідність міської ради захищали, але втратили свою

Сьогодні частина депутатів Тернопільської міської ради зробила заяву, щодо маніпуляцій в окремих тернопільських ЗМІ.

Однак, в самій же заяві самі вдалися до прийому маніпуляції “захищаючи” цитуємо: “ділову репутацію та авторитет Тернопільської міської ради”.

В цивільному законодавстві існує один законний і простий спосіб захисту ділової репутації та авторитету — суд. В судовій практиці захист честі, гідності ділової репутації та аторитету колективного органу закінчується, як правило нічим, оскільки шкоду неможливо виміряти до колективного органу. Навіть Михайло Головко виграв справу проти Валерії Гонтарєвої через те, що судився національний банк України, репутація якого від висловлювань нардепа не постраждла а тому вони бли визнані як оціночні судження.

А ще наші обранці, замість писати сумнівні звернення, жодного разу не зверталися до редакцій із пропозицією спростувати ту інформацію, яку називають недостовірною, хоча з точки зору Закону мають таке право, собливо що стосується редакцій офіційно зареєстрованих ЗМІ.

Отже, заяви депутатів чергове “бла-бла-бла”, яке не має нічого спільного із захистом честі міської ради, спростуванням недостовірної інформації, а черговий привід пожалітися що їхні брудні справи виводять  на чисту воду.