Головна Новини Як тернопільському злодію вкотре вдавалось уникати кримінальної відповідальності

Як тернопільському злодію вкотре вдавалось уникати кримінальної відповідальності

Судимість за розбої, понад двадцять нових майнових злочинів, чотири клопотання до суду про взяття під варту, але 32-річний тернополянин знову і знову опиняється на волі, скориставшись можливістю внесення застави, і продовжує криміналити.

Два грабежі, вчинені в торговому центрі, стали приводом для чергового звернення до суду про обрання міри запобіжного заходу. Цього разу суму застави суд визначив розміром 70 тисяч гривень. Поки рідні збирають кошти, підозрюваний перебуває, згідно статті 208 КПК, в слідчому ізоляторі.

Зі слів слідчих, які розслідують злочини, вчинені 32-річним зловмисником, вони вже з ліку збилися від його бурхливої діяльності. Крадіжки, шахрайства, грабежі – всім, що приносить легку наживу, промишляв зловмисник. З початку року, мабуть, близько двадцяти епізодів вже направлено до суду, по жодному з них вироку немає, зловмисник вносить заставу й далі продовжує обкрадати, грабувати та обдурювати людей.

Останні «подвиги» тернополянина – грабежі в торговому центрі «Кооператор». Зловмисник відкрито викрав спочатку з одного відділу верхній одяг вартістю 1600 гривень, а через декілька днів зірвав з вітрини іншого відділу куртку вартістю 3500 гривень.

Якщо сума застави в розмірі 70 тисяч гривень знову буде внесена, лиходій безперешкодно візьметься за старе, повідомляють у поліції.