Головна Новини Як себе почуває Арсен Борис який оримав ін’єкцію Zolglensma?

Як себе почуває Арсен Борис який оримав ін’єкцію Zolglensma?

Минув місяць з тих пір, як Арсенко Борис  Тернопілля отримав таку довгоочікувану ін’єкцію Zolglensma. Рятівний укол вартістю $2,3 млн. він виграв у лотереї , яка поділила життя батьків малюка на до і після.

Мама хлопчика розповіла про те, як зараз почувається Арсенко, чи є зміни, а також коли і де буде проходити реабілітація.

«Кожного вівторка ми здаємо аналізи для контролю показників печінки і крові. Показники печінки уже в нормі, є ще невеликі відхилення у показниках крові, гормони продовжуємо пити, але у меншій дозі. В загальному самопочуття Арсенка непогане, за цей місяць він подорослішав. Дуже радіємо, що в нього є бажання робити все самому, це наша цілеспрямована дитина!!!», — відзначає Надія Борис.

За місяць, що минув, батьки вже помітили позитивні зміни у розвитку малюка — він краще, впевненіше і довше сидить, граючись. Також, каже мама, раніше, нахиляючись вперед, у нього не було сили вернутись назад, зараз же може нахилитись, щоб взяти у ручки іграшку і повернутись назад. Відчутно активніші стали і ніжки, впевненіше себе поводить у воді.

«Далі, ми надіємось на більше! Щоб був хороший результат, необхідна, як повітря, хороша реабілітація. Перший курс реабілітації ми плануємо пройти у кінці цього місяця в Словаччині, у центрі Adeli. Зараз готуємо все необхідне для цього. Дякуємо усім, хто щиро вболіває і має віру у нашого Арсенка. Цінуємо кожного!!!», — додає Надія Борис та публікує відео маленьких Арсенкових досягнень.

Джерело: Тернополяни