Головна Новини Як живе Тернопіль в “червоній зоні”

Як живе Тернопіль в “червоній зоні”

В Україні з 19 жовтня набуло чинності нове епідемічне зонування за темпами поширення коронавірусу COVID-19. В Тернополі й Івано-Франківську, які опинилися в “червоній зоні”, ситуацію з коронавірусом оцінюють як стабільну і контрольовану.

Начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради Василь Даньчак в ефірі телеканалу “Україна 24” зазначив, що Тернопіль потрапляє в “червону зону” епідемічної небезпеки не вперше.

“По Тернополю хочу наголосити, що за кінець останнього тижня і за вихідні у нас зменшилась кількість нових зареєстрованих та лабораторно підтверджених випадків на COVID-19. Зокрема, за останній день у нас 31 новий випадок по Тернополю. Від початку карантину зареєстровано 4845 лабораторно підтверджених випадків, вже одужали в Тернополі 3088 осіб. Від початку карантину зареєстровано 51 летальний випадок. Від загальної кількості хворих це 1,05%”, – розповів Даньчак.

Він повідомив, що три лікувальні заклади Тернополя, відведені для пацієнтів з коронавірусом, за останній тиждень були завантажені на рівні 48% до 53%, тобто ситуація не є критичною.

ДЖерело: https://ukraina24.segodnya.ua/