Головна Новини “Як вийде так і їздимо”, – перевізники Тернопільщини про графік руху автобусів

“Як вийде так і їздимо”, – перевізники Тернопільщини про графік руху автобусів

Дедалі частіше жителі райцентрів Тренопільщини скаржаться на графік руху автобусів. Хоча ні, на його відсутність. Люди можуть годинами чекати на автобус, щоб добратися, до прикладу, до обласного центру. Водії та перевізники аргументують таку поведінку тим, що вони троє-четверо людей везти не будуть. Таку скаргу написали у соцгрупі Збаражчина Інфо:

“На жахливе порушення графіку руху громадського транспорту у своєму місті скаржаться збаражани.
Люди переконують, що іноді можна годину простояти на зупинці і так і не дочекатися автобуса. Містяни всіляко намагаються привернути увагу до цієї проблеми.
«Ми зупинили і запитали у водія – який графік, на що отримали «геніальну» відповідь – «як вийде – так і їздимо». На запитання, а що робити людям, сказав, що не будуть їздити заради чотирьох чоловік» – написала збаражанка Діана Нікуліна.
Варто зазначити, що проблеми із перевізниками на Тернопільщині є не лише у Збаражі. Схожа ситуація й у Кременці. Там водії також можуть дозволити собі перерву, коли їм заманеться
“, – пишуть у ФБ.

Дописувачі у коментарях додають, що така ситуація розповсюджена по всій області. Просять  владу втрутитись та налагодити роботу перевізників.