Головна Новини Як вибрати жіночі капрі для занять спортом?

Як вибрати жіночі капрі для занять спортом?

Спортивні тренування вимагають спеціального одягу. Женские спортивные капри вважаються оптимальним видом одягу для багатьох видів тренувань. Вони підходять для:

  • фітнесу;
  • аеробіки;
  • гімнастики;
  • йоги;
  • ігрових видів.

Особливість виробів полягає в тому, що для їх виготовлення використовується м’яка тканина, яка добре тягнеться.

Вибір в залежності від виду спорту

Головна вимога до спортивних моделей полягає в тому, щоб вони були зручними і не створювали дискомфорту. Оптимальним рішенням стануть спортивні капрі, які забезпечують хорошу вентиляцію, гріють тіло, відводять вологу. Вироби відомих брендів мають саме такі характеристики.

Під час тренувань тканина безпосередньо контактує зі шкірою, тому матеріал не повинен дратувати її. Фірмові речі виготовлені з гіпоалергенних тканин, які не піддаються зносу навіть в ході щоденних тренувань.

 

Вибір довжини і матеріалу

Один з параметрів вибору – довжина виробів. Наприклад, для верхової їзди підійде довжина 7/8, а для фітнесу або йоги — 3/4. Спортивні капрі підійдуть не тільки для занять спортом. Вони відмінно зарекомендували себе як повсякденний одяг для прогулянок або подорожей. У спорті важлива еластичність, тому краще віддати перевагу виробам з нейлону, спандексу, біфлексу.

Тим, хто займається стретчингом, пілатесом або хореографією рекомендується використовувати моделі з натуральних матеріалів. Синтетика в цьому випадку не найкращий варіант, тому що вона сильно прогріває тіло, що призводить до потовиділення.

Обираючи спортивні капрі для жінок, рекомендується віддавати перевагу продукції відомих виробників. Імениті спортивні бренди використовують унікальні тканини, що володіють всіма перерахованими характеристиками. Крім того, капрі підкреслять всі особливості фігури, приховають недоліки.

Незалежно від типу фігури, кожна жінка може знайти гарні спортивні капрі. Для струнких дівчат підійдуть укорочені моделі, а для повних дам існують вироби з подовженим верхом, що приховують стегна і живіт.